Окупанти хочуть забрати нерухомість громадян, які залишили тимчасово захоплені території Луганщини, - Генштаб

Окупанти хочуть забрати нерухомість громадян,  які залишили тимчасово захоплені території Луганщини, - Генштаб

Самопроголошене керівництво Луганської області опрацьовує питання щодо відчуження нерухомого майна громадян України, які залишили тимчасово захоплені території області.

Про це повідомляє Генштаб ЗСУ.

Відібрану нерухомість планують передати у розпорядження силових структур.

Також у Луганській ОВА повідомили, що останнім часом безповоротні втрати із примусово мобілізованих до армії рф мешканців Луганська та його околиць становлять близько 70 осіб на день. Щоб запобігти можливим проявам невдоволення серед населення, ритуальним службам рекомендовано коригувати чисельність присутніх на похоронних процесіях до шести осіб. Крім того, окупаційна влада наполягає саме на кремації загиблих на противагу похованню.

Місцевим лікарням все важче упоратися зі зростаючою кількістю поранених. Для лікування та реабілітації російських військових до Луганська із московської області нещодавно прибула група медичних працівників, зокрема, хірурги.

Наагадаємо, в останній день квітня росіяни не вели наступальних дій ані на Лиманському, ані на Куп’янському напрямках. Втім, кількість артилерійських обстрілів з їхнього боку суттєво не зменшилася.