У Києві для ВПО відкривають безкоштовний арттерапевтичний простір

У Києві для ВПО відкривають безкоштовний арттерапевтичний простір

Для ВПО у Києві проводитимуть безкоштовні заняття в інтеграційному музичному просторі з елементами арттерапії «Музика творить дива».

Про це повідомляє Лисичанська міська військово-цивільна адміністрація.

Простір починає роботу 13 липня в Києві за адресою: вул. Бударіна, 3в. Він працюватиме в рамках програми для творчих та інклюзивних ініціатив громадянського суспільства, пов’язаних з музикою, за підтримки Міжнародної організації з міграції та фінансування Yoshiki Foundation America.

Проект ініціювали та впроваджують викладачі Лисичанської дитячої музичної школи №2 спільно з фахівцями відділу культури Лисичанської міської військово-цивільної адміністрації.

«Музичний клуб «Музика творить дива» - осередок, облаштований музичними інструментами, оргтехнікою, меблями та іншим обладнанням для соціально-психологічної адаптації до нових умов життя та емоційного розвантаження ВПО через заняття музикою, співом, хореографією та малюванням», - кажуть організатори.

Там всі охочі матимуть змогу долучитися до безкоштовних занять з гри на клавішних, гітарі, шумових інструментах, з хору, хореографії чи до малювання під час прослуховування класичної музики.

Для того, щоб стати учасником клубу потрібно заповнити форму реєстрації. Про графік роботи та розклад занять повідомлятимуть на офіційній сторінці клубу за посиланням.

Нагадаємо, на Хмельниччині створюють шелтер для ВПО з Луганщини.