У Дніпрі презентували марку, присвячену СБУ та призначену для Луганської області

У Дніпрі презентували марку,  присвячену СБУ та призначену для Луганської області

Поштову марку, присвячену діяльності СБУ й призначену для Луганської області, урочисто презентували у Дніпрі.

Про це повідомляє 3 управління ГУ СБУ в Донецькій та Луганській областях - м. Сєвєродонецьк.

Голова Луганської обласної державної адміністрації - начальник обласної військової адміністрації Артем Лисогор, перший заступник начальника ГУ СБУ в Донецькій та Луганській областях Віталій Винниченко та директор філії АТ «Укрпошта» Максим Сутковий презентували нову поштову марку, присвячену Службі безпеки Україні.

Вона продовжує філателістичну серію «Слава силам оборони та безпеки України!» та відображає внесок української спецслужби у наближення Перемоги над агресором.

Нову марку ввели в обіг в усіх регіонах України.

Презентація та спецпогашення марки, призначеної для Луганської області, відбулося у Дніпрі, напередодні Дня державності України.

марка

«Той факт, що сьогодні ми презентуємо марку для Луганщини, підтверджує нашу непохитну впевненість у перемозі України, - наголосив Віталій Винниченко. – Ворог буде розбитий, і синьо-жовтий прапор назавжди повернеться на нашу звільнену територію».

Тираж марки, присвяченої СБУ,  - понад  1 млн. примірників. Після перемоги у неї є всі шанси стати філателістичним раритетом, за який боротимуться колекціонері з різних країн світу, зазначили у відомстві. 

Нагадаємо, випустили поштову марку з зображенням бійців штурмової бригади «Лють».