У МВС показали кадри наслідків російського удару по Чернігову (ВІДЕО)

У МВС показали кадри наслідків російського удару по Чернігову (ВІДЕО)

Пошуково-рятувальна операція у Чернігові завершена. Внаслідок російського удару по центральній частині міста семеро людей загинули, 148 отримали поранення, з яких 15 дітей та 15 працівників поліції.

Відео наслідків опублікувало Міністерство внутрішніх справ.

За словами очільника відомства Ігоря Клименка, основні жертви події перебували в автотранспорті чи переходили дорогу, а також повертались із церкви, бо 19 серпня відзначається православне свято Преображення Господнього. Усі, хто перебував в драмтеатрі, вчасно спустилися до укриття. Працівники Національної поліції після оголошення повітряної тривоги намагалися завести всіх в укриття.

За драмтеатром знаходиться також великий парк.Там із самого ранку мами гуляли зі своїми дітьми. Центральна площа повністю була заставлена автомобільним транспортом.

Поліція продовжує приймати заяви від потерпілих внаслідок ракетного удару по Чернігову. Громадяни можуть звернутися до найближчого наряду поліції чи на лінію «102».

Також пункти прийому заяв потерпілих діють в будівлі Чернігівського райуправління поліції (вул. Старобілоуська, 4-а) та в розгорнутому наметі поліції біля площі.

Поліцейські вже оглянули всі пошкоджені автомобілі, продовжують здійснювати поквартирні обходи багатоквартирних житлових будинків, адмінбудівель та об’єктів інфраструктури.

Нагадаємо, російська ракета влучила у центр Чернігова вдень, 19 серпня.