По кварталах Лисичанська розкидані тонни сміття, - ЛОВА

По кварталах Лисичанська розкидані тонни сміття, - ЛОВА

В окремих кварталах Лисичанська протягом року не вивозять сміття. У Сєвєродонецькій громаді окупанти у штабах інструктують, за кого голосувати.

Про це йдеться у зведенні ЛОВА.

Зокрема, в обласній адміністрації розповіли про ситуацію з вивозом сміття у Лисичанську.

«По кварталах розкидані тонни сміття, яке з переважної більшості районів не вивозиться з моменту захоплення населеного пункту. Це погіршує й так далеко не кращу санітарно-епідемічну ситуацію, яка склалася через відсутність централізованого водопостачання», - зазначається у повідомленні.

З деяких кварталів, за інформацією ЛОВА, загарбники забрали контейнери.

«Мовляв, людей там залишилося мало, вцілілий контейнер знадобиться в іншому місці. Місто захлинається в смороду», - додали в обласній адміністрації.

Також повідомляється, що у Новій Астрахані Сєвєродонецької громади окупаційна адміністрація облаштувала штаб до «виборів» та готує місцеве населення до голосування, яке має відбутися 10 вересня.

«Туди заводять жителів населеного пункту та проводять інструктажі, кого з кандидатів у депутати обрати», - зауважили у ЛОВА.

Нагадаємо, жителька Лисичанська розповіла про реалії життя в місті – відсутність комунікацій, можливості оформити виплати та навчання вдома.