Гайдай хоче піти на службу в ЗСУ

“Не боюся абсолютно”. Ексочільник Луганщини Гайдай хоче піти на службу в ЗСУ

Колишній керівник Луганської обласної військової адміністрації Сергій Гайдай планує стати на захист України, якщо не отримає пропозиції про держслужбу від президента.

Про це він повідомив в інтерв’ю виданню Lemberg News. 

Зокрема, він розповів журналісту, що наразі є безробітним, але має певні плани щодо працевлаштування.

“Чекаю пропозицій від Офісу президента, безпосередньо від президента. Почекаю до свого дня народження, до 6 листопада. Якщо ніяких пропозицій не буде, то відсвяткую з рідними, з друзями та піду захищати Україну”, - сказав Гайдай.

Він додав, що не може спокійно чекати, поки в країні йде війна. Тому сказав військовим, яким возить допомогу на фронт, що “піде до них служити”, якщо не отримає “нормальної пропозиції”.

“Вони кажуть: “Сергій Володимирович, це буде для нас честь, але краще ви будьте на своєму місці. Від вас користі більше там”. Хоча я не боюся їхати на фронт абсолютно. Я пережив і так пекельні 4,5 місяці. Плюс, у мене є певна підготовка. Плюс, поки я без офіційної роботи, я підтягнув трохи здоров’я. Тому можу сказати, що не буде пропозицій - піду”, - розповів ексочільник Луганщини.

Нагадаємо, навесні Гайдай назвав свою відставку звичайною ротацією та сподівався, що найближчим часом його призначать послом у Казахстан.