"Це звичайна ротація", - Гайдай про свою відставку

"Це звичайна ротація", - Гайдай про свою відставку

Нещодавно звільнений з посади голови Луганської ОВА Сергій Гайдай свою відставку вважає звичайною ротацією. Він сподівається, що найближчим часом його призначать послом у Казахстан.

Про це Сергій Гайдай розповів журналістам.

“Я знав про це рішення заздалегідь, за декілька місяців до цього. Це звичайна ротація, тут не треба шукати якихось там підводної течії чи якихось негативних моментів. Все абсолютно заплановано, погоджено з президентом. Була розмова раніше, тому, в принципі, для мене це - абсолютно робочі моменти. Для того, щоб призначили на посаду, треба, щоб звільнили з іншої”, - сказав він.

Гайдай також зазначив, що всі завдання, які ставив президент, виконані.

Він сподівається, що все буде за планом і найближчим часом його призначать на “іншу посаду”. 

Колишній очільник області уточнив, що мова йде саме про посаду посла в Казахстані, але якщо президент вирішить знайти йому іншу посаду, він погодиться, бо в країні триває війна, а “під час війни ніхто не сперечається”.

Зазначимо, офіційний документ про призначення ще не опублікували на сайті президента.

Нагадаємо, в інтерв'ю “Сєвєродонецьк онлайн” Сергій Гайдай на запитання про переведення у Казахстан казав, що це ще не вирішено  й перепочинком він це не назве.

"А хто сказав, що там якась казка? Дивіться, це країна, яка має найдовший кордон з рф. На сьогодні пропагандисти говорять, що там є біолабораторії, на кшталт українських. Там компактно на півночі країни проживають 3 мільйони росіян. Розумієте, до чого все йде?

Президент офіційно звільнив Гайдая з посади голови Луганської ОВА 15 березня 2023 року.

Після цього він записав звернення до жителів області.