З Луганщини евакуювали маломобільного чоловіка, його дружина відмовилася (ВІДЕО)

З Луганщини евакуювали маломобільного чоловіка, його дружина – відмовилася (ВІДЕО)

Луганські поліцейські евакуювали маломобільного чоловіка та доставили на деокуповані території гуманітарну допомогу.

Про це повідомляє поліція Луганської області.

Поліцейські спільно з екіпажем екстреної медичної допомоги допомогли евакуювати маломобільного 65-річного мешканця Макіївки, а його дружина, яка доглядала за ним, в останній момент відмовилась від евакуації. Оскільки чоловік не може самостійно пересуватися, поліцейські допомогли дістатися карети меддопомоги та супроводили їх до безпечного місця.

“Все відбувалося максимально швидко, аби евакуаційну групу не встигли помітити росіяни та не почали обстрілювати. На щастя, рейс пройшов вдало. Наразі чоловік знаходиться вже в медичній установі, де йому надають кваліфіковану допомогу”, – зазначили в поліції.

Окрім того, під час візиту на Луганщину поліцейські доставили мешканцям Невського, Макіївки, Рябівки та Новолюбівки хліб та буржуйки для обігріву від Красноріченської територіальної громади.

Також поліцейським вдалося на деякий час розгорнути супутниковий зв’язок Starlink, щоб люди змогли зателефонувати рідним.

Нагадаємо, раніше поліцейські Луганщини задокументували воєнний злочин на деокупованій території та доставили гуманітарну допомогу місцевим мешканцям.