Засновник сєвєродонецького “Coffee Panda” запустив влог про бізнес

Засновник сєвєродонецького “Coffee Panda” запустив влог про бізнес

Підприємець з Сєвєродонецька Валерій Воротінцев почав знімати влог про бізнес в Україні.

Він викладає відео на власному ютуб-каналі “Воротінцев Валерій | лутає бізнес”.

“Не звичайний влог про бізнес в Україні. Лайфстайл, розпаковка бізнесу, демонстрація розвитку власних проєктів, челлендж по заробітку стартового капіталу на новий проєкт зі 100$”, – йдеться у дописі до каналу.

Про себе Валерій каже, що він – підприємець, який 5 років робив бізнес в Сєвєродонецьку, створив мережу кав'ярень, перший квест-комплекс в Луганській області, рекламну агенцію зовнішньої реклами.

“Тепер я хочу, щоб ти побачив як відбувається рестарт чи банкрутство. Я завжди знав, що таке трапляється і кожен мільйонер розказує з захопленням що він був банкрутом, а деякі й не по разу. Завжди було цікаво як це трапиться зі мною. Буду показувати корисні речі для тих хто цікавиться підприємництвом”, – зазначив Воротінцев.

Станом на 26 грудня вже вийшло три відео, включаючи пілотний випуск.

Зазначимо, у Сєвєродонецьку Воротінцев заснував мережу кав'ярень “Coffee Panda”. Після початку повномасштабного російського вторгнення приміщення закладів зайняли окупанти. Зокрема, повідомлялося, що Віталій Невеселий в окупованому Сєвєродонецьку відкрив офіс своєї партії в кав’ярні “Coffee Panda”.

У листопаді 2022 року Валерій відкрив кафе у Хмельницькому, але згодом його довелося закрити.

Читайте також минулорічне інтерв’ю “Власник “Coffee Panda” Валерій Воротінцев: "Я впевнений, що ми зберемо грошей та відкриємо свою кав'ярню".