Буданов сказав, за яких умов ранок 24 лютого 2022 року в Україні повториться багато разів

Буданов сказав, за яких умов ранок 24 лютого 2022 року в Україні повторюватиметься

Керівник Головного управління розвідки МО Кирило Буданов вважає, що якщо росія не розвалиться із середини, 24 лютого 2022 року в Україні повторюватиметься.

Про це він сказав в інтерв'ю NV.

За словами Буданова, класична позиційна фронтова війна поступово відходить в минуле.

"ХХІ століття створює нові виклики як на полі бою, так і в тилу. Хто перший прийме ці виклики та знайте на них гідну відповідь, — той і переможе", - зазначив він.

Буданов вважає, що ЗСУ має отримати перевагу на полі бою, а Україна після цього матиме "більш потужні позиції до початку перемовин про припинення вогню, які рано чи пізно, безумовно, розпочнуться".

"Головною та беззаперечною умовою для початку таких переговорів має бути звільнення абсолютно всієї захопленої після березня 2014 року української території. Звісно, цього можна досягти не лише комбінованим способом. Але для того, аби це сталося, Україна має отримати суттєву перевагу на полі бою. Росіяни завжди йдуть на поступки, виключно коли відчувають небезпеку для власного існування. І ми маємо створити у них таке відчуття. Відчуття страху за своє життя", - вважає Буданов.

Він наголосив, що "програма-максимум" для України — не лише вихід на конституційні кордони, але й повний розвал рф зсередини. 

"За інших обставин ранок 24 лютого 2022 року для України буде повторюватися з регулярною періодичністю. Адже саме існування української нації та української держави вже майже 400 років стоїть поперек горла російському диктатору та його холопам", - зазначив Буданов.

Нагадаємо, Буданов вважає, що росія не зможе цього року вийти на адміністративні межі Луганської та Донецької областей.