Окупанти вирізають шахти на Луганщині, а у Сєвєродонецьку не вистачає людей для голосування

 Окупанти вирізають шахти на Луганщині, а у Сєвєродонецьку не вистачає людей для голосування

Із двох шахт Довжанська вивозять обладнання. У Сєвєродонецьку через нестачу населення штучно розширюють списки для голосування.

Про це повідомляє Луганська ОВА.

На двох вугледобувних підприємствах Довжанська демонтують обладнання. Це шахти «Червоний партизан» та «Довжанська капітальна».

«Все, що змогли вирізати на вказівкою нових інвесторів, вивозять на територію рф. На одному з об’єктів гірників вже попередили про майбутні довготривалі відпустки.
Нагадаємо, що згідно із рішенням так званого «уряду лнр», шахти вони передають за безцінь і без конкурентних торгів. Тобто самі обирають, кому доручити нищити промисловість», - зазначили у ЛОВА.

Під час побудинкового обходу у Сєвєродонецьку виявилося, що людей в місті значно менше, ніж кількість замовлених бюлетенів для перевиборів путіна, повідомили у ЛОВА. Їх вже надрукували в Луганську.

«Тому окупаційна влада міста вирішила штучно розширити списки для голосування. Тобто голоси мають віддати всі, кого забажають включити до реєстру виборців місцеві колаборанти», - прокоментували у ЛОВА.

Нагадаємо, на шахті «Білоріченська» та однойменній збагачувальній фабриці, які окупаційна влада Луганщини віддає без торгів «інвесторам з рф», росіяни збираються демонтувати обладнання.