ЛОВА: у Сєвєродонецьку до пенсійного фонду черга у два тижні

ЛОВА: у Сєвєродонецьку до пенсійного фонду черга у два тижні

У Луганську померла жінка через запізнення «швидкої» на три години. У Сєвєродонецьку черга до пенсійного фонду розподілена на два наступні тижні.

Про це йдеться у зведенні Луганської ОВА.

«Колаборанти з так званої «лнр» неодноразово хизувалися буцімто наданими росією новими автомобілями екстреної медичної допомоги. Сюжети для ТБ зняли, новини видали, а проблема з викликом швидкої залишається навіть в Луганську. На відміну від прифронтових міст, там лікарів можна викликати, не виходячи з квартири і скориставшись мобільним телефоном. Проте, це не пришвидшує надання допомоги», – йдеться у повідомленні.

На минулому тижні стало зле жінці з Ювілейного, який має власну підстанцію швидкої. Але автівка з медиками приїхала лише за три години, коли серце луганчанки зупинилося. Пояснили тим, що чергувала лише одна бригада.

«Приблизно на такому ж низькому рівні в окупації організована і робота соціальних структур», – також зазначили в адміністрації.

У Сєвєродонецьку місцеві жителі записуються до пенсійного фонду на два тижні наперед. Якщо людина спізнюється – її можуть витиснути з місця в черзі.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що жителі окупованого Рубіжного з вечора займають чергу у пенсійний фонд.