“Сєвєродонецьк онлайн” запустив систему подяки редакції

“Сєвєродонецьк онлайн” запустив систему подяки редакції

Редакція “Сєвєродонецьк онлайн” запровадила можливість подякувати редакції або окремо автору через донейт.

Під час війни наша команда відчуває свою відповідальність перед громадою за вчасне та якісне інформування читачів про події, які відбуваються на Луганщині, у країні та світі. Саме тому наш сайт та соцмережі не припиняють свою роботу навіть у найскладніші часи.

Наші журналісти розповідають історії сєвєродончан, релокованого бізнесу, військових та видатних людей нашого краю. Ми опікуємося і збереженням історії регіону, тому на наших сторінках ви можете прочитати та почути ексклюзивні матеріали історика Валерія Негматова, подкаст радіоведучої Лізи Романової “Луганщина світанок України” тощо. Також наша команда постійно веде боротьбу з проросійськими наративами, фейковими новинами кремля та маніпуляціями рф. До того ж ми постійно моніторимо, куди витрачаються кошти наших громад та розповідаємо про це вам.

Щоб підтримати нашу редакцію та допомогти працювати ще з більшою наснагою, ми створили можливість надання фінансової допомоги автору, чий матеріал вам сподобався чи став у пригоді, або ж редакції. Під статтею можна знайти посилання на приватний рахунок журналіста або редакції та зробити будь-який бажаний донат.

 донейт 

“Сєвєродонецьк онлайн” — не лише про роботу журналістів, а й про збереження цілісності нашої громади, адже ми працюємо для вас з 1998-го року. Ми віримо, що наша робота покликана змінити суспільство та країну на краще, зруйнувати міф про проросійський Донбас. Тож запрошуємо долучитися до спільної мети!

Читайте нас також  у наших соцмережах:

Facebook

Instagram

Telegram

YouTube

Twitter

TikTok

Нагадаємо, “Сєвєродонецьк онлайн” потрапив на інтерактивну Мапу рекомендованих медіа за результатами незалежного експертного оцінювання у першому півріччі 2024 року.