Розмовний клуб «Takeup_English»

Розмовний клуб «Takeup_English»

Дата: Вторник, 19 Январь, 2021 - Воскресенье, 14 Март, 2021

Время: 16:00-18:00

Где: Громадська організація «Платформа розвитку "СМР"»

Щоб навчитися говорити англійською, необхідно більше розмовляти, а не слухати солов’їну мову носія або викладача. Кожне нове слово, будь-який елемент граматики – це практична робота, яка призводить до автоматизму у спілкуванні. Таким чином, вам не потрібно займатися перекладом, згадувати правила і думати про часи - ви робите це автоматично, як у рідній мові.

Саме так проходять онлайн-заняття у нашому розмовному клубі «Takeup_English»:
1) долаємо мовні бар'єри під час спілкування;
2) поповнюємо словниковий запас;
3) практикуємо граматику.

Будьте певні, заняття англійською у клубі допоможуть вам не тільки закласти міцний фундамент знань, які безсумнівно знадобляться у житті, а й розширити кругозір та сміливо почувати себе під час спілкування на уроці, лекції та з колегами по роботі.

Реєструйтеся за посиланням https://forms.gle/brKCbAJVdrHHEAqv8 та приходьте на заняття, де ви зможете підвищити свій статус, знайти унікальні знання, які окупляться сторицею при правильному їх використанні.
Обирайте можливості, будуйте майбутнє!

Час проведення: кожна субота з 16 січня 2021р. з 16:00 до 17:00 та з 17:00 до 18:00.
Місце проведення: онлайн на платформі ZOOM (посилання на вхід до конференції ви отримаєте у листі на поштову скриньку, яку вказали під час реєстрації).

Є питання?!
Телефонуйте: +38 (095)105 73 39; +38 (066) 040 57 00.
Пишіть у месенджер facebook ГО “Сєвєродонецька молодіжна рада” або в direct Instagram https://www.instagram.com/severodonetska_molodizhna_rada.

Громадська організація “Сєвєродонецька молодіжна рада” реалізує проєкт “Академія можливостей” за підтримки Агентства США з міжнародного розвитку (USAID) через проєкт “Демократичне врядування у Східній Україні”.

#USAID #АкадеміяМожливостей2020 #smr_sd_ua #СхідМожливостей #takeup_english