Онлайн-курс "SMM-менеджмент"

Онлайн-курс "SMM-менеджмент"

Дата: Вторник, 19 Январь, 2021 - Воскресенье, 14 Февраль, 2021

Время: 18:00-21:00

Где: Громадська організація «Платформа розвитку "СМР"»

У вас не склалася робота з smm-фахівцем? Прийшов час поринути в тему smm-менеджменту самому? Необхідно розвивати свій бізнес, але ви не знаєте яким чином? А може у вас нарешті з’явився вільний час для вивчення нової професії?

Наразі – найкращий час для онлайн-навчання, бо під час пандемії більшість людей “живе” у соціальних мережах – саме там, де життя кипить на повну! Тому просування у Facebook та Instagram - цілком реальна можливість для бізнесу або вашого особистого бренду заявити про себе і зібрати навколо нього лояльну аудиторію, але для цього потрібно набратися терпіння, знань та навичок. То готові до навчання?

Пропонуємо вам стати слухачем курсу “SМM-менеджмент”, після навчання на якому ви раз і назавжди:
розберетеся в понятті “Цільова аудиторія” і навчитеся її знаходити
запам'ятаєте правила оформлення публікацій і навчитеся їх готувати
зрозумієте, як писати текст, який прочитають і після якого куплять
дізнаєтеся про можливості безкоштовного просування і про основні налаштування рекламних кампаній

Ставайте учасником курсу “SMM-менеджмент” - реєструйтесь за посиланням: https://forms.gle/mfk7qwvoCqGxZYfc9 і отримайте сучасні знання щодо створення контенту, ведення та просування сторінок.

Обирайте можливості, будуйте майбутнє разом з нами!


Час проведення занять: по понеділках (15.02, 22.02, 01.03, 09.03), 18:00-21:00.
Місце проведення: онлайн на платформі ZOOM (після відбору до лав слухачів ви отримаєте посилання на вхід до конференції у листі на поштову скриньку, яку вказали під час реєстрації).
Слухачами курсу можуть стати вмотивовані на навчання жінки і чоловіки віком від 18 років, які мешкають на території Луганської області, підконтрольній уряду України.

Є питання? Дзвоніть або пишіть:
+38 (095) 105 73 39; +38 (066) 040 57 00;
 в директ Instagram https://www.instagram.com/severodonetska_molodizhna_rada/ або в месенджер Facebook ГО "Сєвєродонецька молодіжна рада".
 

Проєкт “Академія можливостей” реалізується громадською організацією “Сєвєродонецька молодіжна рада” за підтримки Агентства США з міжнародного розвитку (USAID) через проєкт "Демократичне врядування у Східній Україні".

#USAID #АкадеміяМожливостей2020 #smr_sd_ua #СхідМожливостей #smmmanagement