На Луганщині поліцейські затримали чоловіка, що вбив своїх бабусю та дідуся

На Луганщині поліцейські затримали чоловіка, що вбив своїх бабусю та дідуся

Співробітники обласного Главку та Сєвєродонецького відділу поліції під процесуальним керівництвом прокуратури Луганської області за підозрою у вчиненні жорстокого вбивства двох людей затримали 20-річного місцевого мешканця, який підозрюється у вбивстві своїх рідних. Чоловік затриманий у порядку ст. 208 КПК України.

Вчора, близько 19.30 до Сєвєродонецького відділу поліції від диспетчера ДСНС надійшло повідомлення, що в одній з багатоповерхівок по пр. Космонавтів сталася пожежа. На місці пригоди рятівники виявили в квартирі двох загиблих з ознаками насильницької смерті.

Співробітники слідчо-оперативної групи на місці події встановили, що вбиті 75-річний чоловік та 68-річна жінка проживали з онуком. За попередньою інформацією між ними виник конфлікт, в результаті якого підозрюваний забив дідуся з бабусею, ймовірно, гайковим ключем. З місця події вилучені речові докази.

Слідчі Слідчого Управління поліції Луганщини внесли відомості до ЄРДР за ознаками кримінального правопорушення, передбаченого ст. 115 КК України «Умисне вбивство». Санкція статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк від десяти до п'ятнадцяти років або довічним позбавленням волі.

Наразі відомо, що осередок пожежі був у кухні, в інші кімнати, де знаходилися тіла, вогонь не встиг розповсюдитися. Після проведення досліджень спеціалістами ДСНС буде прийняте рішення про додаткову кваліфікацію цієї події.