Відповіді на найчастіші запитання щодо акції «1 мільйон дерев за 24 години»

Відповіді  на найчастіші запитання щодо акції «1 мільйон дерев за 24 години»

Всеукраїнська акція «1 мільйон дерев за 24» набирає обертів! Ми отримали дуже багато листів від бажаючих долучитися до акції, серед яких є Cхідноукраїнський національний університет імені Володимира Даля, Сєвєродонецький міський центр еколого-натуралістичної творчості учнівської молоді, Управління патрульної поліції в Луганській області, Луганський центр професійно-технічної освіти, ГС "Луганська обласна спілка учасників бойових дій та волонтерів АТО", СЗШ №1, СЗШ №6, СЗШ №10, СЗШ №11, СЗШ №15, громадські організації, приватні підприємці та мешканці громади зі своїми родинами.

Надаємо відповіді на найчастіші запитання:

Яка потрібна форма одягу?

- Зручний одяг, який відповідає погодним умовам та захищає від вітру, а також зручне та безпечне взуття.

Чи потрібен інструмент?

- Ні, інструментом забезпечує лісомисливське господарство, учасників акції ми просимо лише взяти з собою робочі рукавиці, щоб захистити руки.

Де брати садженці та сіянці?

- Саджанці та сіянці для акції безкоштовно надає Сєвєродонецьке лісогосподарство.
Якщо я живу в іншій громаді, можу я прийняти участь у акції? – Звичайно, акція триватиме з 8.00 ранку до 18:00. Ви можете приєднатись у будь-який зручний час.

Якщо Ви бажаєте бути організатором акції у своєї громаді, Ви можете звернутися за консультаією до координаторки акції у Луганській області Агафонової Валентини, 095 124 77 93.