Політична безальтернативна альтернатива на Луганщині

Політична безальтернативна альтернатива на Луганщині

Майже за рік, всі вже почали готуватися до місцевих виборів, і йдуть дебати, хто ж буде приймати участь, на чийому боці і тому подібне? Але… Завжди є але. Але чи є реальний вибір у виборця?

Ні не має!!! Чому? Тому що на Луганщині три основні політичні гравці, як показують вибори, ОПЗЖ – Бойко-Дунаєв, Наш край – Сергій Шахов і Слуги народу – Максим Ткаченко.

Почнемо з ОПЗЖ, Бойко-Дунаєва, колишні регіонали, більша частина мешканців області і так добре знає результати їх діяльності, розвалену інфраструктуру міст, зруйновані підприємства і т.д. Але де у кого коротка пам'ять, дехто просто свідомо не хоче пам’ятати, так легше пристосовуватися, а дехто просто десь залежить від їх системи. А головне, Бойко - це Медведчук і інші подібні персонажі, які на протязі усієї незалежності України були при владі і на самих високих посадах і працювали на росію і на свою кишеню розвалюючи Україну.

Сергій Шахов також виходець із також клану регіоналів, але іншого крила, як раніше його називали «обнальник сім'ї» Януковича, і будівельник мережі, так званої «сітки» виборців, яку готували під Януковича і за кошти регіоналів, того ж Тігіпко. Але потім, переорієнтувався під Ковальчука, першого заступника адміністрації Президента Порошенко, як раз Ковальчук ініціював створення клону Партії регіонів, у формі партії Наш Край, і відтягнув туди переважну частину регіоналів, і продовжував лобіювати їх інтереси і вести бізнес з старими регіоналами. Тому, завдяки дружбі Шахова з такими одіозними регіоналами, Михайло Папієв і інші він отримав головування Нашим Краєм по Луганській області.
Зе-команду по Луганській області представляє Максим Ткаченко, який сам Луганчанин, і мав до війни фірму «Мастер-шоу», яка займалася організацією концертів і корпоративів, і фактично обслуговував усю Луганську «еліту» регіоналів, Єфремова-Пристюка і усієї компанії ,він фактично виріс на їх грошах. А у 2014 році він став співвласником «Квартал-Концерт» - дочірньої компанії Студія «Квартал 95» ,так попав у ближнє коло Зеленського, але контакти залишилися старі, і це дуже показово видно по його мотивах і діях по Луганській області, а точніше по їх відсутності.

А знаєте що ще їх об’єднує? Це те що всі вони постійно спілкуються і консультуються з колишнім губернатором часів Януковича Пристюком, який незважаючи на те, що відкрито підтримував на початку російський сценарій «руської весни», але преспокійно мешкає у Києві.

У всіх у них є єдиний центр керівництва, в особі колишніх регіоналів, питання лише у тім, хто буде старшим по області, другими словами це міжусобні війни на містечковому рівні, за вплив та за контроль фінансових потоків, але принципи у них одні і ті самі, і вони між собою чудово ладнають і нормально домовляються у бізнесових питаннях, і тихенько конкурують на території. Але кого б з них не обрали, глобально, цивілізаційно, на території Луганської області нічого не зміниться, бо центр контролю один і той самий, регіонали.

Саме через те, що вони всі мають єдиний центр управління і намагаються розіграти сценарій, про який писав Темний Лицар на своєму телеграм каналі, поділивши сфери впливу між трьома своїми групами.

Єдиним виходом, з цього порочного кола, може бути лише знання і усвідомлення описаного вище людьми, і обрання зовсім нової незаангажованої політичної сили, державників, а не комерсантів, з прозорою політикою і відсутніми токсичним и кадрами і зв’язками, не за красивою етикеткою, кота в мішку, а людей відомих у себе на кожній із територій, в містах і селах, з позитивним послужним списком, результатами і повагою.