Підтримано державне обвинувачення

    Сєвєродонецькою місцевою прокуратурою підтримано державне обвинувачення у суді та доведено винуватість молодої жінки, яка скоїла кримінальне правопорушення передбачене ч. 1 ст. 185 КК України – таємне викрадення чужого майна (крадіжка).
    Досудовим розслідуванням встановлено та прокурором доведено в суді, що молода дівчина, знаходячись в приміщенні магазину парфумів міста Сєвєродонецька, вирішила здійснити крадіжку жіночої біжутерії та чоловічої парфумерії.
    Реалізуючи свій злочинний умисел, переконавшись, що за її злочинними діями ніхто не спостерігає, дівчина зі стенду магазину взяла жіночій браслет та сховала його в своєму верхньому одязі.
    Підійшовши до полиці з чоловічою парфумерією, взяла туалетну воду «Dark Zone», витягнула флакон з туалетною водою з упаковки та сховала її, а пусту упаковку повернула на полицю.
    Однак вирішив, що недостатньо «скупилась», взяла з полиці чоловічу туалетну воду Nucos One». Знов витягнула з упаковки флакон з туалетною водою та сховала її, а пусту упаковку також повернула на полицю.
    Після вчинення крадіжки, дівчина, не заплатив за товар, вийшла з магазину, чим завдала власнику магазина матеріальну шкоду на загальну суму 554,47 гри.
    В ході судового розгляду обвинувачена повністю визнала провину, щиро розкаялась, матеріальну шкоду потерпілій стороні відшкодувала.
    Вироком Сєвєродонецького міського суду обвинувачена визнана винною у скоєнні кримінального правопорушення та їй призначено покарання у вигляді штрафу у розмірі п’ятдесяти неоподатковуваних мінімумів доходів громадян, що становить 850 грн.
    Сєвєродонецька місцева прокуратура з призначеним покаранням погодилась, вирок вступив в закону силу та на даний час виконано в повному обсязі.

Ю.А. Зінченко, прокурор Сєвєродонецької місцевої прокуратури