Із залу суду.

    Прокурором Сєвєродонецької місцевої прокуратури підтримано державне обвинувачення в суді та доведено винуватість мешканця міста, який вчинив кримінальне правопорушення, а саме: знаходячись в смт. Борівське на вулиці Спартака, скоїв таємне викрадення чужого майна (крадіжку), повторно, поєднане з проникненням до сховища.
    Так, 29.05.2020 року до ЧЧ Сєвєродонецького ВП ГУНП в Луганській області надійшла заява від мешканки селища про те, що невстановлена особа вчила крадіжку належного їй майна, шляхом проникнення до подвір’я, а саме: велосипеду марки «Україна».
    Під час судового розгляду обвинувачений повністю визнав свою вину у скоєнні ним вказаного кримінального правопорушення, передбаченого ч.3 ст.185 КК України, щиро розкаявся, суду надав пояснення, що злочини вчинював з корисливих мотивів, переслідував мету наживи і незаконного збагачення.
    Обвинувачений активно сприяв розкриттю злочинів і відшкодував потерпілій завдану матеріальну шкоду шляхом повернення майна.
    Вироком Сєвєродонецького міського суду Луганської області обвинуваченого визнано винним у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ч.3 ст.185 КК України та призначено покарання у виді позбавлення волі строком на 3 роки, із застосуванням ст.75 КК України звільнений від відбуття призначеного покарання з випробуванням тривалістю 2 роки.

М. Дадаян, Прокурор Сєвєродонецької місцевої прокуратури