Координаційна діяльність Сєвєродонецької місцевої прокуратури Луганської області

     Згідно ст. 25 Закону України «Про прокуратуру», керівники відповідних прокуратур, їх перші заступники та заступники відповідно до розподілу обов’язків координують діяльність правоохоронних органів відповідного рівня у сфері протидії злочинності. Основною формою координації є проведення координаційних нарад з керівниками правоохоронних органів, на яких заслуховується інформація щодо їхньої діяльності у сфері протидії злочинності.
     23 липня 2020 року, під головуванням керівника Сєвєродонецької місцевої прокуратури Олександра Голубова, відбулася координаційна нарада керівників правоохоронних органів, на якій обговорено стан протидії злочинності на території міста Сєвєродонецька протягом 6 місяців 2020 року.
     У заході взяли участь керівники Сєвєродонецького відділу поліції ГУНП в Луганській області, Сєвєродонецького міського відділу 3 управління ГУ СБ України в Луганській області, Управління стратегічних розслідувань в Луганській області ДСР НП України, Управління патрульної поліції в Луганській області, Відділу протидії кіберзлочинам в Луганській області Департаменту кіберполіції НП України, Сєвєродонецького міського відділу філії ДУ «Центр пробації» в Луганській області, Сєвєродонецької міської ради.
     Під час наради розглядалися питання, зокрема, запобігання і протидії злочинності та корупції в місті в умовах сьогодення. Під час своєї доповіді, керівник Сєвєродонецької місцевої прокуратури Олександр Голубов зазначив, що правоохоронними органами міста вживалися спільні скоординовані заходи щодо забезпечення захисту інтересів держави та громадян від злочинних посягань. Вжитими заходами забезпечено зменшення кількості зареєстрованих особливо тяжких та середньої тяжкості кримінальних правопорушень, підвищення результативності розслідування кримінальних проваджень на пріоритетних напрямках та прийняття у них кінцевих рішень.
     Під час обговорення проблемних питань учасники наради надали свої конструктивні пропозиції, які стали основою для прийняття комплексу узгоджених заходів з метою зміцнення законності та попередження злочинності на території міста Сєвєродонецька.
     За результатами наради учасники прийняли постанову, яка передбачає проведення правоохоронцями низки спільних заходів.

Сєвєродонецька місцева прокуратура Луганської області
 

Галерея зображень

Координаційна діяльність  Сєвєродонецької місцевої прокуратури Луганської області