Швидкісний Інтернет по акції від провайдера Мережа Ланет

Швидкісний Інтернет по акції від провайдера Мережа Ланет

Швидкісний Інтернет став чимось значно більшим, ніж інструмент для урізноманітнення дозвілля. В онлайн переходить навчання та робота, конференції та семінари, спілкування з колегами та навіть відпочинок. Тепер, коли життя онлайн стало надзвичайно активним та цікавим, слід попіклуватися про якісний Інтернет та вибрати інтернет-провайдера, який гарантуватиме надійне підключення та стабільно високу швидкість передачі даних. Зробити це стає дедалі складніше, адже в умовах високої конкуренції тарифи провайдерів Інтернету відрізняються несуттєво, а чисельність акцій інтернет-провайдерів домашніх мереж невпинно зростає та вражає різноманітністю.

Мережа Ланет — незмінний лідер швидкісного Інтернету в Україні

Мережа Ланет протягом багатьох років залишається незмінним лідером у наданні телекомунікаційних послуг. Численні speed-тести nPerf та Ookla виводять провайдера Інтернету на перші позиції рейтингів за швидкістю передачі даних.
Мережу Ланет з року в рік обирає все більша кількість українських користувачів, адже компанія пропонує:

  • стабільну та високу швидкість Інтернету;
  • відсутність обмеження трафіку:
  • надійне інтернет-з’єднання;
  • швидке та просте підключення;
  • великий вибір вигідних інтернет-тарифів;
  • високу якість сервісу та клієнтську підтримку 24/7 без перерв та вихідних.

Дивитися фільми онлайн, грати в ігри, працювати за комп’ютером, переглядати відеоуроки — для абонентів Мережі Ланет не існує обмежень трафіку, тож кожен член сім’ї може обирати справу до душі й не хвилюватися про проблеми зі з’єднанням та швидкістю. Провайдер пропонує декілька тарифів, серед яких кожному вдасться обрати оптимальний для себе варіант з огляду на особисті потреби.

Сплатіть 99 грн та користуйся швидкісним Інтернетом до кінця року!

Попри те, що акції провайдерів давно стали звичною справою й рідко здатні здивувати користувачів, Мережа Ланет підготувала пропозицію, яка не зможе залишити байдужим жодного! Для нових абонентів діє акційний тариф MegaLite: одноразово сплачуйте 99 грн та користуйся Інтернетом на швидкості до 100 Мбіт/с до кінця 2020 року! Скориставшись акцією, ви отримаєте:

  1. Швидкісний Інтернет за рекордно низькою ціною.
  2. Кешбек у розмірі 100% від першого платежу на свій основний рахунок для оплати послуг у сервісі Ланет.TV.

Пропозиція лімітована, кожного дня нею можуть скористатися лише 100 нових абонентів, тож поспішайте замовити безкоштовне підключення та насолоджуйтеся перевагами швидкісного Інтернету вже сьогодні! Акційні умови поширюються на підключення в багатоквартирних будинках.

Акція діє до 24.08.2020 для нових абонентів Мережі Ланет у Калуші, Володимирі-Волинському, Кам'янці-Подільському, Сєвєродонецьку, Червонограді, Івано-Франківську, Рівненській та Хмельницькій області.

Контакти:
info@lanet.ua