Більше 10 тисяч абонентів залишилися без електроенергії через негоду

Більше 10 тисяч абонентів залишилися без електроенергії через негоду

Як і попереджалося, сьогодні територією Луганської області зберігаються небезпечні метеорологічні явища ІІ рівня.
Посилення південно-східного вітру 15-20 м/с., місцями пориви 25 м/с., пилова буря. (II рівень небезпечності, помаранчевий).

Негода завдала неабиякого клопоту енергетикам Луганщини.

У наслідок сильного вітру пошкоджені лінії електропередачі.

Станом на 12:00 знеструмлено 176 ТП (трансформаторних підстанцій), без світла перебувають 10616 споживачів області, 16 населених пунктів знеструмлено повністю та 13 частково.

Наразі, енергетики у посиленому режимі ведуть аварійно-відновлювальні роботи. Працівники "ЛЕО" якомога швидше намагаються відновити світло, але на заваді стають сильні пориви вітру, що ускладнює швидке повернення електроенергії у будинки споживачів, та дерева, що падають на лінії енергопостачання.

Просимо з порозумінням поставитися до аварійних вимкнень, аварійно-відновлювальні роботи ведуться у Сєвєродонецькому, Щастинському, Станично-Луганському, Старобільському, Лисичанському, Сватівському, Біловодському, Новопсковському, Рубіжанському РЕМ.

ТОВ "ЛЕО" закликає жителів Луганської області бути обережними! Не підходьте до обірваних проводів, а у разі їх виявлення негайно телефонуйте до кол-центру за телефоном: 0 800 300 074