Необхідна допомога!! Приймаємо все необхідне!

Необхідна допомога!! Приймаємо все необхідне!

Друзі, пожежі на Луганщині, на жаль, тривають. Наслідки наймасштабнішої в історії регіону пожежі катастрофічні. Кілька сіл повністю знищені вогнем, горіли навіть околиці обласного центру - Сєвєродонецька. Сильний вітер сприяє стрімкому поширенню вогню і не дає шансу на швидку локалізацію пожежі. За попередніми даними загинуло 9 осіб та 17 осіб госпіталізовано, вогнем пошкоджено понад 250 будівель, близько 150 людей наразі евакуйовано.

В області створено оперативний штаб, обласна та місцева влада працює в цілодобовому режимі, але без нашої солідарної підтримки впоратися з черговим викликом не вдасться.

Що можна робити:

В офісі Восток SOS у місті Сєвєродонецьк, за адресою вулиця Федоренка 49А, розпочато збір першочергових потреб:

▪️постільна білизна, подушки та ковдри
▪️продукти харчування
▪️посуд/одноразовий посуд
▪️будівельні рукавиці
▪будівельні сміттєві пакети
▪️одяг та взуття чисті, особливо теплі сезонні речі
▪️памперси для дорослих
▪️антисептики
▪️маски
▪️знеболювальне
▪️пантенол
▪️заспокійливе

Нова Пошта для посилок: Сєвєродонецьк, НП #1, отримувач: Красільникова Юлія, 096 596 5786. Дуже просимо вас відразу оплачувати вартість відправлення

Хто готовий надати фінансову допомогу, наші волонтери оперативно закуповуватимуть першочергові потреби. Карта для грошових пожертв (закупівля води, первинних медикаментів, заправка транспорту і т.д.): 5375 4115 0031 7461 (Красільникова Ю.К.) 

Якщо ви готові надати тимчасове житло - це може бути кімната в квартирі, дача, окреме житло - на 1-3 дні (пріоритет - безпечні райони Донецької області, Харківська, Запорізька, Дніпропетровська області), то заповніть форму: https://forms.gle/N4cYmxBSe1YMLxHy5

Якщо ви хочете допомогти з евакуацією людей на особистому транспорті, то вам сюди: https://forms.gle/3Kq4CU9g3RGF8bf77

Якщо ви готові допомагати фізично в Сєвєродонецьку та області (чергувати у координаційному центрі, сортувати, розподіляти чи розвозити зібрані речі, робити закупки в магазинах, а також збирати та актуалізувати інформацію дистанційно), залиште свої контакти тут: https://forms.gle/Kr9xV1xpD59hAHZq9

Гаряча лінія благодійного фонду "Восток SOS": 095-397-98-48.

‼️ Величезне прохання дзвонити лише в екстреній ситуації. Якщо ви хочете запропонувати допомогу - скористайтеся формами, або напишіть повідомлення на сторінці, або коментар під цим дописом.

Для постраждалих та всіх бажаючих надати допомогу у ліквідації НАСЛІДКІВ пожежі цілодобово працює обласний штаб за телефоном: 095-910-19-20.

Офіс на час екстреної ситуації, відкрито 24/7