Вибрати найвигідніший тариф від Нафтогазу можна в Приват24

Вибрати найвигідніший тариф від Нафтогазу можна в Приват24

У Приват24 з 22 жовтня працює новий сервіс. З його допомогою можна не тільки оплатити комунальні послуги, але і вибрати постачальника газу з вигідними тарифами.

В Україні природний газ використовує в побуті 12,5 млн домогосподарств. З 1 серпня 2020 року в країні почав працювати ринок газу. Єдиної ціни на газ більше немає. За кінцеві ціни на газ для людей відповідають компанії-постачальники. Тепер споживачі можуть вибрати, у кого купувати блакитне паливо. Постачальники можуть пропонувати людям тарифні плани, акції, пакетні пропозиції.

ПРИВАТ І НАФТОГАЗ ПРАЦЮЮТЬ У ПАРТНЕРСТВІ

Частка ГК «Нафтогаз України» на роздрібному газовому ринку становить приблизно 2%. У планах компанії в найближчі кілька років - збільшити її до 15%. Так, ГК «Нафтогаз України» створює зручні клієнтські сервіси.
Завдяки партнерству з Нафтогазом, найпоширеніший банківський сервіс Приват 24, кількість клієнтів якого лише за три останні роки зросла з 5 до 12 мільйонів, тепер дозволяє без зайвих клопотів підключитися до газопостачання від ТОВ «Газопостачальна компанія «Нафтогаз України».

«Це принципово нова платформа, яка зробить діалог «постачальник – клієнт» вкрай швидким та зручним, - розповів голова правління ПриватБанку Петр Крумханзл, - Укласти договір на поставку газу можна за кілька кліків і підписати його електронним підписом. Надалі сервіс дозволяє контролювати поставки онлайн і оплачувати послуги».

«Партнерство з великим державним банком надає більше можливостей для побутових споживачів газу приєднатися до Нафтогазу. Ціна газу від ДК «Нафтогаз України» цього місяця буде до 40% нижче, ніж в інших газопостачальних компаніях. Тож обрати оптимальний газовий тариф стає ще простіше. Ми очікуємо, що співпраця з ПриватБанком зробить газовий сервіс ще зручнішим для клієнтів», - зазначив Максим Рабиновіч, директор ГК «Нафтогаз України».
Нафтогаз розвиває партнерські проєкти для того, щоб зробити клієнтський сервіс дійсно зручним. Тепер клієнти можуть не тільки сплатити за споживання газу через сервіс Приват24, але і швидко змінити постачальника газу.

ОБРАТИ ПОСТАЧАЛЬНИКА ЧЕРЕЗ ПРИВАТ24

Зручний і швидкий перехід на газопостачання в компанію, яка пропонує найвигідніші ціни на газ, можна провести протягом однієї сесії в Приват24.

Після того, як ви знайшли в Приват24 розділ «Послуги /Мої постачальники» треба вказати адресу помешкання, а у розділі «Газопостачання» - Нафтогаз.

Натиснувши на вкладку «Нафтогаз», потрібно в формі приєднання відзначити / вказати персональні дані і EIC-код (індивідуальний газовий код приміщення, зазначений в квитанції).

Підписати сформовану заявку можна за допомогою SmartID. Після відправки заявки фахівці ГК «Нафтогаз України» протягом трьох днів зв'яжуться з клієнтом для завершення процедури підключення. Для довідки, підпис SmartID – це кваліфікований захищений електронний підпис, що є аналогом вашого власноручного підпису. Ви можете підписувати документи та звіти, підтверджувати особистість та отримувати послуги онлайн за допомогою свого смартфону без додаткових пристроїв і додатків.

До слова, зараз ГК «Нафтогаз України» пропонує для своїх клієнтів побутових послуг два тарифи на газ - «Місячний» і «Річний».