Прокуратура інформує

    Прокурором Сєвєродонецької місцевої прокуратури підтримано державне обвинувачення в суді та доведено винуватість мешканця міста, який незаконно зберігав при собі психотропну речовину, без мети збуту.
    Так, до ЧЧ Сєвєродонецького ВП ГУНП в Луганській області надійшло повідомлення зі служби 102 про те, що у невстановленої особи виявлено білу порошкоподібну речовину ззовні схожу на наркотичний засіб.
    Цього ж дня, в ході проведення огляду місця події, співробітниками патрульної поліції виявлено та вилучено згорток обмотаний ізоляційною стрічкою синього кольору із прозорим поліетиленовим пакетом на застібці, в якому знаходилась порошкоподібна речовина білого кольору.
    Згідно висновку експертизи наркотичних засобів, психотропних речовин, їх аналогів і прекурсорів вищевказана речовина, яка була вилучена під час огляду місця події, містить психотропну речовину, обіг якої обмежено, – амфетамін.
    В судовому засіданні обвинувачений повністю визнав свою вину у скоєнні ним кримінального проступку, передбаченого ч.1 ст.309 КК України, щиро розкаявся.
    Вироком Сєвєродонецького міського суду Луганської області обвинуваченого визнано винним у вчиненні кримінального проступку, передбаченого ч.1 ст.309 КК України та призначено покарання у виді обмеження волі строком на 2 роки, із застосуванням ст.75 КК звільнений від відбування призначеного покарання з випробуванням тривалістю в 1 рік.

М. Дадаян, прокурор Сєвєродонецької місцевої прокуратури