Із залу суду.

    Сєвєродонецькою місцевою прокуратурою Луганської області підтримано публічне обвинувачення у кримінальному провадженні стосовно місцевого жителя, за фактом вчинення кримінального правопорушення, передбаченого ч. 3 ст. 185 КК України таємне викрадення чужого майна (кражідка), поєднане з проникненням у інше приміщення).
    У судовому засіданні стороною обвинувачення доведено, що восени 2019 року двоє чоловіків, перебуваючи на території садового товариства, незаконно проникли до одного із садових будинків, шляхом виставлення скла, звідки викрали все майно на суму більше 6000 грн.
    Завдяки оперативним діям співробітників Сєвєродонецького відділу поліції Головного управління Національної поліції в Луганській області злочинців викрито.
    Наразі, вироком Лисичанського міського суду Луганської області злочинців визнано винним у вчиненні інкримінованого їм злочину та одному злочинцю призначено покарання у вигляді 3 років позбавлення волі, а другому - 4 роки, зі звільненням від відбування покарання з іспитовим строком.
    Сєвєродонецька місцева прокуратура Луганської області забезпечує у повній мірі державне обвинувачення винуватців даної категорії проваджень.

Ю.С. Колєснікова, прокурор у кримінальному провадженні - прокурор Сєвєродонецької місцевої Луганської області