Поліцейські охорони Луганщини затримали закладчика наркотиків

Поліцейські охорони Луганщини затримали закладчика наркотиків

У Сєвєродонецьку поліцейські охорони затримали 17 річного хлопця, який розповсюджував наркотики шляхом так званих «закладок».

Знаходячись на маршруті патрулювання, наряд реагування Сєвєродонецького міжрайонного відділу поліції охорони помітив невідомого громадянина, який знаходячись біля житлових будинків по вулиць Молодіжній, поводів себе підозріло.
Побачивши, що до нього наближається автомобіль наряду поліції охорони, невідомий різко змінив рух та намагався втекти.
З дотриманням заходів особистої безпеки, поліцейські охорони наздогнали та зупинили чоловіка. У подальшому було з’ясовано, що затриманий місцевий житель, 17 річний хлопець, у якого при огляді було виявлено та вилучено більш десяти згортків з наркотичною речовиною.

За словами поліцейських, затриманий зізнався, що здійснює закладку наркотиків «PVP» у різних місцях міста Сєвєродонецька з метою отримання за це грошових коштів від постачальників. Крім того, у його мобільному телефоні були прописані адреси закладок, які він вже встиг розставити.

Для подальшого з’ясування обставин події затриманий був переданий співробітникам слідчо-оперативної групи Сєвєродонецького РУП ГУНП в Луганській області.

Попередня правова кваліфікація злочину ст. 309 Кримінального кодексу України.

Поліція охорони Луганщини