У Сєвєродонецьку судитимуть грабіжника

    Сєвєродонецькою місцевою прокуратурою у березні 2021 року до суду направлено обвинувальний акт стосовно місцевого мешканця за вчинення кримінального правопорушення, передбаченого ч. 2 ст. 186 КК України (відкрите викрадення чужого майна (грабіж), вчинений повторно).
    Сєвєродонецькою місцевою прокуратурою здійснювалось процесуальне керівництво у кримінальному провадженні стосовно місцевого мешканця за вчинення кримінального правопорушення, передбаченого ч.2 ст. 186 КК України (відкрите викрадення чужого майна (грабіж, вчинений повторно).
    Досудовим розслідуванням установлено, що наприкінці лютого 2021 року в обідній час раніше засуджений за майнові злочини мешканець міста Сєвєродонецька відкрито заволодів майном неповнолітнього, а саме мобільним телефоном, у ліфті одного з будинків.
    Особу, яка скоїла злочин, було встановлено та затримано «по гарячих слідах» та обрано запобіжний захід у вигляді тримання під вартою.
    Натепер, прокуратурою до суду направлено обвинувальний акт стосовно грабіжника за вчинення вказаного кримінального правопорушення.

Довідково: санкція ч. 2 ст. 186 КК України передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк від чотирьох до шести років.

Лілія Пройда, прокурор Сєвєродонецької окружної прокуратури