Мережа Ланет оновлює ТВ-послугу: кращі міжнародні телеканали за 67 гривень

30 квітня 2021 року. Провайдер гігабітного Інтернету та кабельного телебачення Мережа Ланет анонсував оновлені тарифи телебачення. З 7 травня змінюється наповнення ТВ-пакетів, а ціна базового тарифу з популярними міжнародними каналами становитиме всього 67 гривень.

Лідеру гігабітного Інтернету та провайдеру кабельного телебачення Мережі Ланет не вдалося укласти угоди щодо продовження ретрансляції у м. Сєвєродонецьк телеканалів StarLightMedia та Медіа Групи Україна. У зв'язку з цим провайдер відключає телеканали згідно з датами, які окреслені медіагрупами в листах на розірвання договорів, укладених строком на 2021 рік:

  • ICTV, Новий канал, СТБ, М1, М2, ОЦЕ (StarLightMedia) – 1 травня 2021 року;
  • Україна, НЛО TV, Індиго TV, Футбол 1, Футбол 2, Футбол 3 (Медіа Група Україна) – 5 травня 2021 року.

"Право на одностороннє розірвання – це ключовий пункт, з якого почався наш конфлікт. Ми не можемо продовжити співпрацю на аналогічних умовах. З нашого боку це виглядатиме, як мінімум, не логічно і не послідовно. На жаль, можливість будь-якого перегляду цього пункту медіагрупи категорично відкидають.

Від наявності цього пункту у договорі залежить те, чи зможуть власники-олігархи у будь-який зручний для них чи Росії момент вимкнути в Сєвєродонецьку українське телебачення. Якщо залишати жителів Сєвєродонецька залежними від олігархів та їх взаємовідносин з Російською Федерацією, то це становитиме пряму загрозу національній безпеці України."

У зв'язку з суттєвою зміною контентного складу послуги телебачення з 7 травня 2021 року Мережа Ланет повністю оновить послугу телебачення. Провайдер зробить кращі міжнародні телеканали більш доступними та суттєво знизить ціну на ТВ-пакети. Окрім того, в лінійці тарифів з’явиться безкоштовний соціальний пакет, який включатиме кабельні та IPTV-канали.

Для замовлення будуть доступні такі ТВ-пакети:

  • Baza, який поєднає високу якість та вигідну ціну. Пакет передбачатиме доступ до 150+ телеканалів, що будуть доступні як в кабельному телебаченні, так і в IPTV у сервісі онлайн-телебачення Ланет.TV. Пакет включає кращі міжнародні телеканали, серед яких — Viasat, TV1000, Sony, Discovery, VIP Premier, FOX та інші, при цьому його вартість становитиме лише 67 грн/30 днів;
  •  Prime, який надаватиме доступ до понад 180 кращих українських та міжнародних розважальних і пізнавальних телеканалів, серед яких — Discovery, FOX, Viasat, TV1000, VIP Premier, Sony та інші. Пакет буде доступним як в кабельному телебаченні, так і в IPTV. Вартість ТВ-пакету становитиме лише 97 грн/30 днів;
  •  Promo — безкоштовний соціальний ТВ-пакет, що включатиме понад 100 інформаційних та розважальних українських телеканалів і буде доступним в кабельному та IPTV.

Нові ТВ-пакети не включатимуть каналів медіагруп, які достроково розірвали з Мережею Ланет договір. Саме виключення цих каналів дозволило провайдеру знизити вартість тарифів для абонентів та сформувати кращі пропозиції найпопулярніших міжнародних мовників, які доступні тільки для легальної ретрансляції на території України.

У зв’язку зі зміною ТВ-пакетів також відбудеться актуалізація послуг для дійсних абонентів починаючи з наступного розрахункового періоду, який буде відкрито після 07.05.2021. Переведення на актуальні тарифні плани відбудеться автоматично згідно з поточним підключення або на вибраний абонентом тариф з переліку доступних. Більш детальну інформацію провайдер надаватиме абонентам шляхом персонального інформування.
___

Мережа Ланет входить у ТОП-3 операторів кабельного телебачення та ТОП-7 інтернет-провайдерів України. Є лідером гігабітного Інтернету та обслуговує понад 250 000 абонентів телекомунікаційних послуг у 8 областях України.

Пресслужба Мережі Ланет