Працівники поліції охорони затримали водія у стані алкогольного сп’яніння

Працівники поліції охорони затримали водія у стані алкогольного сп’яніння

У період травневих свят, у м. Сєвєродонецьку, знаходячись на маршруті патрулювання, співробітники Сєвєродонецького міжрайонного відділу Управління поліції охорони в Луганській області запобігли статися автомобільній аварії і, можливо, зберегли життя мешканцям міста.

Знаходячись на маршруті патрулювання, наряд реагування Сєвєродонецького відділу поліції охорони отримав повідомлення, що надійшло по спецлінії «102» проте, що по вулиці Єгорова пересувається автомобіль, який своїми маневруючими рухами, зі сторони в сторону, викликає підозру.

Співробітники поліції охорони негайно прибули на вказану вулицю, де побачили автомобіль «Жигулі», який значився в орієнтуванні та змусили горе-водія зупинитися.

Правоохоронці незволікаючи підійшли до автомобіля і переконавшись у нетверезому стані водія викликали наряд патрульної поліції.

«Під час бесіди з водієм, від нього було чути сильний запах алкоголю та чоловік і сам не заперечував, що сів за кермо перебуваючи при цьому в стані алкогольного сп'яніння», - наголосив молодший інспектор наряду реагування Сєвєродонецького відділу поліції Управління поліції охорони в Луганській області старший сержант поліції Олексій Гуляєв».