Мешканцю Сєвєродонецька повідомлено про підозру за умисне вбивство свого сина

    За процесуальним керівництвом Сєвєродонецької окружної прокуратури Луганської області повідомлено про підозру мешканцю Сєвєродонецька в умисному вбивстві (ч. 1 ст. 115 КК України).
    Слідством встановлено, що 21 червня 2021 року у м. Сєвєродонецьку місцевий мешканець, перебуваючи у стані алкогольного сп’яніння, під час сварки наніс своєму синові, 1980 р.н., удар гострою частиною кухонного ножа, чим спричинив ушкодження життєво важливим органам. Від отриманих тілесних ушкоджень потерпілий помер на місці.
    У ході проведення слідчо-оперативних заходів правоохоронці встановили всі обставини події. Чоловіка затримали у порядку ст. 208 КПК України.
    За принципової позиції прокурорів Сєвєродонецьким міським судом Луганської області до підозрюваного застосовано безальтернативний запобіжний захід у вигляді тримання під вартою.
    Досудове розслідування, яке проводиться слідчими Сєвєродонецького районного управління поліції Головного управління Нацполіції в Луганській області, триває.
   За вчинене підозрюваному загрожує до 15 років позбавлення волі.

Примітка: відповідно до ст. 62 Конституції України особа вважається невинуватою у вчиненні злочину і не може бути піддана кримінальному покаранню, доки її вину не буде доведено в законному порядку і встановлено обвинувальним вироком суду.