Спільні заходи, направлені на протидію злочинності


     Згідно ст. 25 Закону України «Про прокуратуру», керівники відповідних прокуратур, їх перші заступники та заступники відповідно до розподілу обов’язків координують діяльність правоохоронних органів відповідного рівня у сфері протидії злочинності.
    Так, окружною прокуратурою вжито додаткових заходів, направлених на активізацію роботи міжвідомчих робочих груп, створених з метою виявлення та розслідування кримінальних правопорушень на пріоритетних напрямках.
    Так, 14.06.2021 під головуванням першого заступника керівника окружної прокуратури, за участі представників правоохоронних та контролюючих органів піднаглядної території проведено засідання міжвідомчої робочої групи щодо попередження, виявлення, ефективного розслідування кримінальних правопорушень у земельній сфері та сфері охорони навколишнього природного середовища, засідання міжвідомчої робочої групи з розслідування та процесуального ке рівництва у кримінальних провадженнях про злочини у сфері службової діяльності, корупції та у бюджетній сфері.
   Також, 23.06.2021, за участі представників правоохоронних органів проведено засідання міжвідомчої робочої групи з розслідування та процесуального керівництва у кримінальних провадженнях про злочини у сфері грального бізнесу та у паливно-енергетичному комплексі.
    В ході засідань, міжвідомчими робочими групами розроблено пропозиції та рекомендації з питань, що належать до компетенції учасників групи, які перебувають на виконанні.
    За результатами роботи міжвідомчих груп вже досягнуто результатів роботи щодо виявлення кримінальних правопорушень на пріоритетних напрямках.