На Луганщині поліцейські викрили сутенера

На Луганщині поліцейські викрили сутенера

Співробітники Управління міграційної поліції за процесуальним керівництвом прокуратури викрили 67-річного чоловіка, який організував надання сексуальних послуг в одній з саун м. Сєвєродонецьк. За організацію незаконного бізнесу чоловікові загрожує до 7 років позбавлення волі.

Оперативники встановили, що чоловік залучив до «бізнесу» двох знайомих дівчат, які опинилися у скрутних життєвих обставинах. Підозрюваний регулярно підшукував клієнтів для дівчат серед відвідувачів сауни, в якій працював адміністратором.

Послуги однієї дівчини коштували від 1000-1500 тисяч гривень, з яких певну частину коштів підозрюваний у сутенерстві забирав собі.

В ході проведення санкціонованого судом обшуку приміщення, де надавалися сексуальні послуги, слідчі Сєвєродонецького районного управління вилучили речові докази, які підтверджують протиправну діяльність 39 та 32-річних жінок. У відношенні жінок складені адміністративні матеріали за ст. 181-1 КУпАП «Заняття проституцією».

В рамках відкритого за даним фактом кримінального провадження за ч. 2 ст. 303 КК України (Сутенерство або втягнення особи в заняття проституцією) під процесуальним керівництвом прокуратури тривають слідчі дії.