#Велике_Будівництво. Закінчена розмітка на дорозі Р-66

#Велике_Будівництво. Закінчена розмітка  на дорозі Р-66

Закінчені роботи з нанесення розмітки за маршрутом «Сєвєродонецьк – Золоте». Поточний ремонт проводився у рамках проєкту #Велике_Будівництво. Маршрут «Сєвєродонецьк – Золоте» складається з двох ділянок автомобільних доріг Р-66 та Т-13-16 загальною протяжністю 44 кілометри.

У 2020 році були зроблені основні роботи на дорозі Р-66 Контрольно-пропускний пункт «Демино-Олександрівка» – Сватове – Лисичанськ – Луганськ та забезпечено безперешкодний проїзд. У поточному році дорожники (генпідрядник ТОВ «Ростдорстрой» з іншим субпідрядниками) завершили влаштування примикання з іншими другорядними дорогами, зробили з’їзди/виїзди. Влітку на ділянці на дорозі Р-66 (Сєвєродонецьк - Лисичанськ) було завершено укладання верхнього шару асфальтобетону. У вересні було закінчено проведення горизонтальної розмітки холодним пластиком. Холодний пластик має високу стійкість до дії атмосферних факторів, характеризується хімічною стійкістю, стійкістю до перепадів температур і зносостійкістю.

Раніше на дорозі Р-66 повністю закінчені роботи на трьох об’єктах: шляхопровід через залізницю на км 192+862, міст через річку Біленька на км 188+578 (Гірське), міст на км 182+933.

Нагадаємо, друга частина маршруту «Сєвєродонецьк – Золоте» дорога Т-13-16 під’їзд до міста Первомайськ км 0+000 – км 8+200 (протяжність ділянки ремонту 8,2 км) проходить через населений пункт Гірське, Золоте. Роботи повністю закінчені. Ділянка введена в експлуатацію у червні поточного року.

Місце розташування маршруту «Сєвєродонецьк – Золоте» на мапі – https://goo.gl/maps/U5RKRJ7Up4v1f8mn7
Всього на території Луганської області налічується 5912 км автомобільних доріг загального користування, у тому числі на контрольованій території – 3629 км. Мережа автомобільних доріг загального користування державного значення налічує 1200 км. Дороги місцевого значення знаходяться на балансі Луганської облдержадміністрації та органів місцевого самоврядування.

У 2021 році вже відремонтували 225 км доріг державного значення на Луганщині. Роботи тривають.
Всього за програмою Президента України «Велике Будівництво» упродовж 2020, 2021 та 2022 років капітальний та поточний ремонт буде завершено на 650 кілометрах доріг. Це більш ніж половина автошляхів державного значення Луганщини.

Нагадаємо, що у 2020 році Службою автомобільних доріг у Луганській області було прийнято на баланс ще 13,5 км регіональної дороги із комунальної власності м. Лисичанськ. Йдеться про дорогу Р-66, яка проходить містом Лисичанськ. Дорога проходить наступними вулицями міста: вулиця Вокзальна – 1,4 км; вулиця Романа Малиновського – 1,9 км; вулиця Гетьманська – 0,4 км; вулиця Краснодарська – 0,1 км; вулиця Володимира Сосюри – 3,0 км; вулиця Гора Попова – 1,3 км; вулиця Машинобудівників – 0,8 км; вулиця Красна – 4,6 км.
На фото розмітка поблизу Сєвєродонецького об'єднання «Азот» (кільцева розв’язка), дорога Р-66.  

Галерея зображень

#Велике_Будівництво. Закінчена розмітка  на дорозі Р-66
#Велике_Будівництво. Закінчена розмітка  на дорозі Р-66
#Велике_Будівництво. Закінчена розмітка  на дорозі Р-66
#Велике_Будівництво. Закінчена розмітка  на дорозі Р-66
#Велике_Будівництво. Закінчена розмітка  на дорозі Р-66

Прес-служба Служби автомобільних доріг у Луганській області.