Запрошуємо на службу!

Запрошуємо на службу!

З 10 січня 2022 року в Головному управлінні Національної поліції в Луганській області планується оголошення конкурсу на заміщення 15 вакантних посад дільничних офіцерів поліції відділів (секторів) превенції РУП/РВП Головного управління національної поліції в Луганській області.
Кваліфікаційні вимоги: вища освіта освітнього ступеня (освітньо-кваліфікаційного рівня) бакалавр, спеціаліст, магістр, наявність державного сертифікату рівня володіння державною мовою (для виконання службових обов’язків) вільне володіння І ступеня – С1 або ІІ ступеня - С2 (Для ознайомлення, реєстрації та подальшого отримання вищезазаначеного сертифікату кандидату необхідно перейти за посиланням https://mova.gov.ua) або Telegram канал з подальшим посиланням на «Національну комісію зі стандартів державної мови» (https://t.me/mova_standard).
За детальною інформацією звертатися до сектору кадрового забезпечення Сєвєродонецького районного управління поліції ГУНП в Луганській області за адресою: м. Сєвєродонецьк, вул. Партизанська, 16 або за тел. 066-94-92-086