На Луганщині поліцейські встановлюють обставини ДТП зі смертельними наслідками

На Луганщині поліцейські встановлюють обставини ДТП зі смертельними наслідками

27-річного водія, який скоїв ДТП, затримано в порядку ст. 208 КПК України. Йому загрожує покарання від п’яти до десяти років ув’язнення з позбавленням права керувати транспортними засобами на той самий строк.

Вчора, 20 січня, вночі, мешканець с. Борівське, керуючи автомобілем «Daewoo Lanos» в якому знаходились двоє пасажирів, рухаючись трасою з смт. Борівське в напрямку смт Сиротине, скоїв наїзд на 20-річного пішохода, який рухався в попутному напрямку по смузі руху автомобіля.

Внаслідок ДТП 20-річний сєвєродончанин отримав тілесні ушкодження від яких помер на місці події. Проведеним освідуванням, у водія встановлено 1,36 проміле алкоголю в крові.

Даний факт внесений до ЄРДР за ознаками кримінального правопорушення, передбаченого ст. 286-1 КК України «Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами в стані сп’яніння». Транспортний засіб вилучений. В рамках відкритого кримінального провадження слідчі, під процесуальним керівництвом прокуратури проводиться досудове слідство, вирішується питання про обрання затриманому запобіжного заходу.

В разі, якщо ви стали свідком події, зверніться до Сєвєродонецького РУП за адресою: м. Сєвєродонецьк вул. Партизанська, 16 або телефонами: 095-234-57-37 чи «102».

Поліція Луганської області