До уваги споживачів послуг КП “СЄВЄРОДОНЕЦЬКВОДОКАНАЛ”

Шановні споживачі, доводимо до Вашого відома, що згідно Закону України “Про метрологію та метрологічну діяльність” засоби вимірювальної техніки, що перебувають в експлуатації підлягають періодичній повірці. У відповідності до Наказу Мінекономрозвитку України від 13.10.2016 року №1747 “Про затвердження міжповірочних інтервалів законодавчо регульованих засобів вимірювальної техніки, що перебувають в експлуатації, за категоріями” чергову повірку засобів обліку води потрібно здійснювати кожні чотири роки з дня попередньої повірки.

Всі роботи, пов’язані з періодичною повіркою, обслуговуванням та ремонтом (у тому числі демонтаж, транспортування і монтаж) засобів обліку, що забезпечують індивідуальний облік споживання води в квартирах (приміщеннях) будинку, здійснюються за рахунок власників таких засобів.

Зауважуємо, якщо засіб обліку води не пройшов чергову повірку, то він не може застосовуватися при розрахунках, як такий, що не відповідає вимогам Закону України “Про метрологію та метрологічну діяльність”, а тому нарахування за послуги з централізованого водопостачання та централізованого водовідведення відбуватиметься на підставі показів загальнобудинкового лічильника, а у разі його відсутності – згідно з нормами водоспоживання.

Принагідно нагадуємо, що КП “СЄВЄРОДОНЕЦЬКВОДОКАНАЛ” надає послуги з проведення періодичної повірки засобів обліку води всіма зручними для Вас способами, передбаченими чинним законодавством України.

Для вирішення питання щодо проведення періодичної повірки засобів обліку води чекаємо на Вас за адресою: вул.Богдана Ліщини, 13 (перший поверх адміністративної будівлі КП “СЄВЄРОДОНЕЦЬКВОДОКАНАЛ”).

Додаткову інформацію Ви можете отримати за телефонами:

71-39-19, 71-37-22, 70-25-02, 6-93-38, 050-475-51-98, 050-150-05-40, 050-422-94-16.

 Адміністрація КП “СЄВЄРОДОНЕЦЬКВОДОКАНАЛ”.