На Луганщині поліцейські виявили та вилучили у чоловіка зброю та боєприпаси

На Луганщині поліцейські виявили та вилучили у чоловіка зброю та боєприпаси

Вчора, 21 лютого, до Сєвєродонецького районного управління поліції надійшло анонімне повідомлення про те, що невідомий чоловік зі зброєю сів у автомобіль «Land Cruiser 200» з київською реєстрацією та поїхав у бік вул. Курчатова м. Сєвєродонецька.

Для перевірки вказаного повідомлення негайно були спрямовані наряди патрульної поліції, слідчо-оперативної групи на чолі з керівництвом місцевого відділу поліції, бійці батальйону поліції особливого призначення, кінологи, вибухотехніки та співробітники СБУ.

Поблизу одного з кафе на вул. Курчатова, м. Сєвєродонецька поліцейські виявили та зупинили автомобіль «Toyota Land Cruizer 200» під керуванням 25-річного раніше судимого уродженця м. Харків. В ході огляду автомобіля, в салоні, правоохоронці виявили та вилучили карабін марки «223 Rem, zbroya Z-15» з коліматором та ліхтарем з акумуляторною батареєю у середині, близько 50 набоїв різного калібру (5,56 мм, 9 мм) та два споряджені набоями магазини (загалом 47 набоїв калібру 5,56).

Вилучене спрямовано на дослідження. За даним фактом відкрито кримінальне провадження за ст. 263 КК України «Незаконне поводження зі зброєю, бойовими припасами або вибуховими речовинами». 

Поліція Луганської області