«Гуманітарний коридор» погоджено: сьогодні відбудеться евакуація жителів

«Гуманітарний коридор» погоджено: сьогодні відбудеться евакуація жителів

Увага! «Гуманітарний коридор» погоджено: сьогодні відбудеться евакуація жителів Рубіжного, Лисичанська, Сєвєродонецька, Гірської громади (зокрема Нижнє)

«Режим тиші» з 9:00

Місця збору для організованого виїзду до залізничних вокзалів:

Лисичанськ:
центр міста, вул. ім. В. Сосюри, 324, ДСНС;
КВ. 40 років Перемоги, біля будинку 15

Привілля:
центральна площа;

Сєвєродонецьк:
міський Палац культури, пр. Хіміків, 28;

Рубіжне:
Палац культури «Південний», вул. Чехова, 11.

Гірське:
Будинок культури Україна. Гагаріна 13а

Нижнє
Паркова, 13

Слідкуйте за повідомленнями
Сподіваємося на тишу…

Оновлення.

Сергій Гайдай: близько 650 жителів Луганщини евакуйовані сьогодні до західних областей
«Відносне дотримання «режиму тиші» з боку росії дозволило вивезти людей навіть звідти, куди важко було доїхати у найтихіші години березня. Близько 80 людей вдалося евакуювати з Гірської громади. Як ви пам’ятаєте, селище Нижнє потерпало від градів рф і лишилося інфраструктури одним з перших на Луганщині, – повідомив очільник області Сергій Гайдай. – Вже вдруге поспіль забрали 50 людей з майже оточеної Кремінної. Через постійні ранкові обстріли під питанням був «коридор» з Лисичанська, однак 160 місцевих жителів вже очікують на потяги на Донеччині. 98 людей з Сєвєродонецька вирушають на дизелі із Новозолотарівки, ще 150 автобусом рушили до Донеччини. Одними з перших сьогодні ми врятували 80 рубіжан. Пізніше вивезли звідти ще 20 бажаючих».

Начальник обласної військової адміністрації додав, що багато хто, дякуючи «гуманітарному коридору», скористався можливістю виїхати на власних автівках.