Коротке ранкове зведення 03 квітня

Їдуть НЕ в нікуди. На заході країни в усіх евакуйованих є харчі, одяг та житло

Коротке ранкове зведення 03 квітня

  • обстріли не вщухають. Орки готуються до наступу, поки - гатять по житлових кварталах наших міст з важкого озброєння
  • серед голів громад маємо чотирьох зрадників у Рубіжному, Міловому, Марківці, Станиці Луганській. На цих особах після Перемоги побачимо, як працює Закон про колаборантів
  • щоденна евакуація триває, сподіваюся, що сьогодні вивеземо в безпеку більше людей, ніж учора (2700). На Заході країни радо приймають наших мешканців, жоден не покинутий на призволяще. Дякуємо за турботу!

По області.

Орки зосередилися на захопленні Рубіжного та Попасної. Готуються наступати на Сєвєродонецьк

Втім, плани рашистів нездійсненні. Рубіжне та Попасна під українським прапором. Росіяни вже як місяць намагаються прорватися у цих містах, але тільки несуть втрати. Наші захисники не дають ворогу просунутися.

Наші Збройні сили непохитно тримають позиції. Вчора на лінії фронту на Луганщині та Донеччині вони відбили шість атак росіян, знищили чотири танки, шість одиниць броньованої та сім одиниць автомобільної техніки противника.

ЗСУ щоденно дають по зубах оркам, тож невдахам більше подобається «боротися» з неозброєним цивільним населенням.

Рашисти без зупину гатять по житловим кварталам наших міст.

Сєвєродонецька багатоповерхівка втретє за тиждень постраждала від «прильоту». Тільки росіянам відомо, який саме стратегічний об’єкт та розташований.

Ворог за останній тиждень тричі бив по цьому кварталу і усі три рази влучав в дім, де проживали звичайні сєвєродончани. Кожного разу бійці ДСНС гасили полум’я і рятували тих, хто там ще залишався. Бо наразі власного дому в цих людей вже практично немає.

За минулу добу найбільше руйнувань через російське вторгнення зазнали Сєвєродонецьк, Рубіжне та Лисичанськ.

Так, у Сєвєродонецьку сталося займання шістьох багатоповерхівок і магазину, у Рубіжному – п’ятьох об’єктів житлового фонду, у Лисичанську – двох.

ЕВАКУАЦІЯ поки є
Автобуси чекають на Вас у зазначених місцях.

Галерея зображень

Коротке ранкове зведення 03 квітня
Коротке ранкове зведення 03 квітня