Ранкове зведення 8 квітня

Ранкове зведення 8 квітня

"оркам не потрібна Луганщина з людьми, вони просто хочуть захопити територію номінально. Їм важливий звіт путлєру про взяття області в географічних кордонах!"

Коротке ранкове зведення 8 квітня

  • рашисти готуються до наступу, продовжують стягувати техніку та вбивць
  • сьогодні Наші захисники відбили атаку в Рубіжному. Бій тривав увесь минулий день. Ворог поніс втрати.
  • збільшення обстрілів, бомбування констатуємо, Але це це не прорив
  • Попасна - найпекельнвша точка Луганського фронту. Місто закидають снарядами. Мета - не залишити від міста нічого, аби вразі прориву швидко пройти населений пункт
  • колію відновили. потяги з Донецької залізниці вирушили вночі по своїх маршрутах
  • Евакуація продовжується!

Бережіть себе!

За добу на Луганщині сталися 24 пожежі в житловому секторі

Зранку ворог цілив по будинках в Гірському та Попасній, удень зосередив зусилля на Рубіжному, ввечері – на Лисичанську, де запалали ще два будинки. На території області сталися 24 пожежі в житловому фонді внаслідок обстрілів. Усі ці удари – по мирних жителях, по їх домівках. Росіяни лишають їх майна та, що найстрашніше, життя, а на фронті несуть втрати.

Ворог завдає авіаційних ударів та обстрілює цивільну інфраструктуру, зокрема, й із застосуванням реактивних систем залпового вогню в районах Кремінної, Сєверодонецька, Новотошківського, Попасної, Новозванівки.

Поблизу Рубіжного, Попасної, Нижнього, Новотошківського, Золотого та Борівського окупанти намагалися здійснювати штурмові дії, однак успіху не мали.

Загалом на Луганщині і Донеччині відбито ще сім атак ворога – знищено чотири танки, 10 одиниць броньованої та 11 одиниць автомобільної техніки, дві артилерійські системи, збито один літак та чотири безпілотних літальних апаратів.

Сергій Гайдай

Видеосюжет "Северодонецк под обстрелами" от FREEДОМ:

Росіяни продовжують нищити Сєвєродонецьк, - сюжет "ТСН" від 7 квітня