На Луганщині поліцейські несуть службу у режимі 24/7

Співробітники батальйону поліції особливого призначення ГУНП в Луганській області у складі автомобільних нарядів здійснюють патрулювання міста Сєвєродонецьк для виявлення мародерів, корегувальників вогню та припинення можливої діяльності диверсійно-розвідувальних груп окупаційних військ. Також поліцейські, у разі необхідності, надають допомогу місцевим мешканцям.

Сьогодні, 21 квітня, поліцейські батальйону поліції особливого призначення ГУНП в Луганській області доставили необхідні медикаменти для пацієнтів сєвєродонецької лікарні.
Медикаменти призначені як для пацієнтів які звертаються до лікарні, так і для тих, хто знаходяться на лікуванні у стаціонарі та допоможуть Героям-медикам врятувати не одне життя.

У м. Сєвєродонецьк поліцейські доставили адресну гуманітарну допомогу місцевим мешканцям (світлини нижче).

Оперативне зведення поліції Луганщини за добу 20 квітня 2022 року

Поліцейські продовжують документувати військові злочини, розвозити гуманітарну допомогу та допомагати громадянам.

Протягом минулої доби окупаційні війська обстрілювали цивільну інфраструктури населених пунктів із використанням всього наявного артилерійського озброєння та авіації. Обстрілів з мінометів, ствольної артилерії, реактивних систем залпового вогню зазнали міста Сєвєродонецьк, Рубіжне, Лисичанськ, Попасна, Гірське, Золоте, Новодружеськ. Внаслідок обстрілів є загиблі та поранені місцеві мешканці. Пошкоджено житлові будинки, об’єкти цивільної інфраструктури та життєзабезпечення.

Через обстріли, залишаються знеструмленими 34 населених пункти з них 21 повністю та 13 частково, без газопостачання залишаються 38 населених пунктів з них 30 повністю та 8 частково, водопостачання відсутнє в Рубіжному, Попасній, частково в Сєвєродонецьку та Лисичанську, а також в населених пунктах, постачальником яких є КП «Попаснянський районний водоканал».

Не зважаючи на відсутність домовленостей про дотримання режиму «тиші» та відкриття «гуманітарних коридорів» вчора було евакуйовано 117 громадян.

Поліція закликає громадян бути взаємоввічливими і толерантними, допомагати один одному, зберігати спокій у критичних ситуаціях. Українці – нація ГЕРОЇВ!

Поліція Є! Ми ПОРУЧ 24/7! Шановні громадяни, у випадках виявлення фактів мародерства чи інших правопорушень, повідомляйте про це на лінію 102 або за телефонами: 095 234 57 37, 050 250 09 02. Чергова частина ГУНП в Луганській області: 066 274 39 90.

Галерея зображень

На Луганщині поліцейські несуть службу у режимі 24/7
На Луганщині поліцейські несуть службу у режимі 24/7