Оборона Рубіжного: відеоінтерв'ю із пекла

З березня 2022 року йдуть важкі бої за місто Рубіжне на Луганщині. За цей час російські пропагандисти не раз заявляли про перемогу і повну "зачистку" міста.

Російські війська згесли авіаударами та крупнокаліберними обстрілами близько 70% міста та підірвали цистерни з азотною кислотою. Незважаючи на багатократну перевагу окупаційних військ в чисельності та допомогу ворогу місцевого голови-колаборанта, який уже не вперше переодягається і змінює свою риторику, українські військові тримають оборону і активно знищують наступальну техніку та піхоту ворога.

Рідкісне інтерв'ю з передової, де ніхто не знає, що буде завтра чи через годину, але всі вірять в перемогу України від Бригада швидкого реагування Національної гвардії України

Сьогодні СБУ опубліковано перехоплення, в якому окупанти самі спростовують фейк, ніби вони взяли українське Рубіжне. На додаток інформація про "бізнес" чеченських загарбників. 18+

Також Сергій Гайдай повідомляє, що у Рубіжному окупанти посилають жінок "шпигувати", погрожуючи розстріляти їхніх дітей:

Вірте у ЗСУ!