Відеосюжет з Сєвєродонецька від фонду "Повернись живим"

Рашисти мають намір стерти з лиця землі Сєвєродонецьк. Обласний центр Луганщини вже понад місяць під артилерійськими обстрілами окупантів. За даними військово-цивільної адміністрації 70 відсотків житлового фонду вже пошкоджено або вщент зруйновано. У фронтовому місті і досі залишаються проживати до 15 тисяч людей. Щодня через обстріли вони гинуть або дістають поранення.

Ще два місяці тому місто з безліччю затишних кав’ярень та крамниць перетворюється на руїну. Та в цьому пеклі продовжують жити люди. Здебільшого це пенсіонери, яким не так страшні російські снаряди, як біженські поневіряння.

Щодня жителі Сєвєродонецька гинуть та калічаться від численних розривів та уламків. Допомагає місцевим медикам тут зараз добровольчий медичний батальйон «Госпітальєри».

4 –річний Мишко просить, щоб його із старшим братиком швидше вивезли у безпечне місце. Дітей привезли українські вояки з передмісття Рубіжного, де зараз точаться запеклі бої. Тиждень тому в хлопчиків зникла мама – вийшла за продуктами і не повернулась. Весь цей час діти жили самі.

росіяни, ми вам ніколи не пробачимо!

Відео: Стас Кухарчук, Сергій Дубінін Повернись живим