Вечірнє зведення 17 травня: рашисти намагаються здійснити прориви

путін боїться Білогорівки? росіяни хочуть форсувати річку, але їм страшно.
орки виходять з-під контролю путлєра та відмовляються йти в атаку!

Коротке вечірнє зведення 17 травня.

рашисти намагаються здійснити прориви біля Попасної та на Сєвєродонецькому напрямку. орки посили обстріли по цивільному населенню, у вогні Гірська громада.

Ризикована евакуація триває. росіяни час від часу гатять поблизу траси «Лисичанськ-Бахмут», якраз сьогодні були нанесені авіаудари по донецькому заводу «Кнауф», який розташований біля «дороги життя». Наше евакуаційне броньоване авто встигло проскочити під російськими «градами», всі живі.

Окупанти продовжують стягувати техніку. Зокрема, в різних захоплених населених пунктах росіяни встановили зенітні ракетно-гарматні комплекси «Панцир». Зараз рашисти змінили тактику: спочатку потужно обстрілюють, і одразу йдуть на прорив

Сіверський Донець орки поки не форсують. Страшно. Іноземні ЗМІ передають, що путлєр особисто розробляє план як це можливо здійснити. Самі рашистські вояки відмовляються йти до Білогорівки, адже знають, що на них там чекає тільки смерть.

ЗСУ робить все можливе, аби росіяни не змогли пройти річку, створити плацдарм для наступу і відрізати нас від «дороги життя».

росіяни зосередилися виключно на Луганщині. Ми наразі форпост, який стримує рашистську навалу.

Мешканці ленере для раші - ніхто. Просто гарматне м‘ясо.

Відомостей щодо підготовки «референдуму» про як би вступ ленере до рф (людською мовою - анексію території Луганської області росіянами) - немає.