Оперативне зведення поліції Луганщини за 28 травня

Оперативне зведення поліції Луганщини за 28 травня

Минулої доби, 28 травня, артилерійських обстрілів окупантів зазнали міста Сєвєродонецьк, Лисичанськ, Попасна, Золоте, Гірське, селища Воронове, Борівське, Устинівка, Ниркове, Комишуваха, Врубівка, Тошківка. По Лисичанську був нанесений авіаційний ракетний удар. Поліцейські фіксують та документують військові злочини рф.

Пошкоджено 64 об’єкти.

У м. Сєвєродонецьк – 13 багатоквартирних будинків, у Лисичанську – 13 багатоквартирних та 9 приватних будинків. 11 приватних будинків та будівля школи-інтернату пошкоджені у м. Гірське. У Тошківцв – 2 багатоквартирні та 5 приватних будинків. У с. Врубівка та Ниркове загалом пошкоджено 8 приватних будинків.

У результаті артилерійських ворожих обстрілів міст Сєвєродонецьк та Лисичанськ пошкоджено багатоповерхові будинки, де в квартирах загинули та отримали поранення місцеві мешканці.
Крім цього, до поліції надійшло 9 повідомлень за фактами зникнення безвісти громадян на території області, одне повідомлення за фактом незаконного заволодіння транспортним засобом та 2 повідомлення щодо мародерства з квартир в окупованому м. Кремінна.

Військовослужбовці, нацгвардійці, поліцейські, рятувальники та медики працюють на межі людських можливостей 24/7, продовжують робити все аби над населеними пунктами майорів державний прапор.

Окупант масово розповсюджує фейки, тож довіряйте виключно офіційним джерелам інформації.
Поліція залишається на варті вашої безпеки та готова у будь-який момент надати населенню необхідну допомогу. Разом до довгоочікуваної перемоги!

Галерея зображень

Оперативне зведення поліції Луганщини за 28 травня
Оперативне зведення поліції Луганщини за 28 травня