До Дня журналіста: інтерв’ю Анастасії Волковой

Кожного року 6 червня в Україні святкують День журналіста.

Щира подяка усім журналістам, які продовжують працювати в умовах війни, які кожного дня, ризикуючи власним життям, доносять світу правду про російську агресію в Україні.

Ми вітаємо вас, з професійним святом і дякуємо кожному з вас. Хтось із вас доносить новини з передової, хтось спілкується з жителями окупованих територій, хтось веде репортажі зі студій, хтось пояснює та дає поради на сайтах та через соціальні медіа. Але всіх вас об‘єднує одна мета - боротьба на інформаційному фронті та підтримка бойового духу українців!

Зі святом!
(ДСНС України у Луганській області)

Інтерв’ю Анастасії Волковой

Российские войска выжили журналистку каналов "Дом" и UA Анастасию Волкову из Луганска в 2014 году и тогда она решила, что будет освещать войну. В прямом эфире марафона "FreeДОМ" на телеканале UA корреспондентка отметила, что именно это сыграло главную роль в ее становлении как журналиста. Настя делится, что осознает: каждый репортаж может быть последним, и при этом добавляет, что всегда приятно слышать благодарность от людей и помогать им. Журналистка рассказывает, что к угрозам уже привыкла. По ее словам, это не так страшно, как видеть горе людей.