Співак Володимир Дантес дізнався, як зараз живе герой його програми із Сєвєродонецька

Фото зі сторінки Володимира Дантеса

Герой програми «Я делаю бізнес», яку знімали в Сєвєродонецьку, вимушений був покинути місто та починати бізнес на заході України.

Про це пише на своїй сторінці в Instagram співак Володимир Дантес.

«Рік тому, у цей час, я був у Северодонецьку, Вугледарі та Станица Луганська. Знімав людей для свого шоу, які роблять круті стартапи, щоб Україна квітла. У мене з’явилося нереальне бажання кожному з цих героїв програми зателефонувати», - пише співак.

Сергій, який презентував IT-кластер в Сєвєродонецьку, розповів, що зараз на заході країни. Туди він перевіз команду і вони працюють далі. Його дружина з Рубіжного каже, що міста майже нема. Але люди залишились.

Інша героїня того випуску Маріанна зі Станиці Луганської, яка вирощувала томати, залишилася вдома.

«Маріанна зараз вдома. Їх не зачипило бомбами, але вони під окупацією. Кожен день вона молиться, щоб люди у країні були живі. Каже, що за минулі вісім років вони навчилися головному - не панікувати, тому що можна наробити дурниць. Якщо відчуваєш паніку, не роби наступний крок. Зупинись», - розповідає Володимир Дантес.

Ганна з Вугледару розповіла, що в їхній дитячий центр та в їхню квартиру попав снаряд і все зруйновано, але вона жива, переїхала в інше місто України і кожного дня намагається відтворити свою діяльність, щоб допомогати дітям.

«Наприкінці кожної розмови чув одне: «Дякую що зателефонував. Буде час набирай ще». Для чого я це роблю? Мені здається важливим саме зараз спілкуватися з людьми, які залишились на тимчасово окупованій території. Розповідати про наші перемоги і про те, що відбувається в країні І найголовніше - дати зрозуміти їм, що ми з ними! Що ніхто їх не забув! Що немає ніякої “західної” та “східної”. Є наша єдина - Україна! Друзі, давайте триматися разом! Зателефонуйте своїм знайомим з тимчасово окупованих територій, діліться своїми історіями у соцмережах з хештегом та символом єдності! Нехай всі люди відчують, що ми разом! #ВсіЯкОдин », - закликав співак.

Програма "Я делаю бизнес", про яку йде мова