Рятівники Луганщини розповіли про те, що в них знищили (ВІДЕО)

Рятівники поділилися болем

В ДСНС в Луганській області повідомили про зруйновані будівлі

Про це повідомляє їхня прес-служба

"Майже закінчили ремонт оперативно-коордінаційного центру, з сучасним обладнанням за новітніми стандартами - для того, щоб робота наших працівників була як умога ефективніша та відповідала сучасним світовим стандартам, ми створили проект нової адмінбудівлі, яка мала бути побудована на території Головного управляння ДСНС. Вже були зведені гаражні бокси для оперативного транспорту, зараз від них не залишилось нічого», - розповідають рятівники.

В наразі в знищеному м. Рубіжне на території АРЗ СП нещодавно тільки відкрили Частину піротихнічних робіт та пункт охорони здоров’я.

«Два роки тому раділи відкриттю Навчального пункту, Дослідно-випробувальної лабораторії та Кінологічного центру! Які були створені з нуля! Це для нас була не просто важлива подія! Дивитися на це зараз без болю не можливо! Як то кажуть «асвабадили» от всього, що в нас було!Але віра в нашу перемогу міцнішає кожен день! Віримо в Перемогу і впевнені, що обов’язково повернемось у рідну Луганщину, відбудуємо її і будемо щасливі під мирним українським небом», - зазначили в ДСНС.

Фото зі сторінки ДСН в Луганськії області